Zamieszczone przez EŁ
[O1] Kierunki, nawiew, podświetlenie konsoli - problem :/
Zwiń
X
-
[O1] Kierunki, nawiew, podświetlenie konsoli - problem :/
cześć wszystkim,
mam nastepujący problem nagle w trakcie jazdy padło mi podświetlenie konsoli środkowej, nawiewy i co najbardziej upierdliwe kierunkowskazy. Przy czym jak odpalam awaryjne to kierunki normalnie działają.
Dodatkowo obraził się prędkościomierz i przestał działać, obrotomierz działa normalnie.
Auto ostatnio steło ok 2 tygodnie, jak byłem na wakacjach, zaraz po powrocie wszystko normalnie działało.
Co powinienem sprawdzić, żeby wyeliminować te usterki?Agencja interaktywna klonos.pl tworzymy skuteczne strony internetowe i wiele więcej.
-
-
Dzięki za odpowiedź. A powiedz mi, proszę, gdzie znajdę kostki, bo bezpieczniki już przepatrzyłem i nic.Agencja interaktywna klonos.pl tworzymy skuteczne strony internetowe i wiele więcej.
Komentarz
-
-
Dzięki pawloo84, miałeś rację. Okazało się ze skrzynka przekażników była trafiona. Dokładnie to jeden przekażnik się przytopił do listwy :shock: .
Skrzynka i przekażnik wynienione, wszystko wróciło do normy. Temat do zamknięcia, dzięki!
:wink:Agencja interaktywna klonos.pl tworzymy skuteczne strony internetowe i wiele więcej.
Komentarz
-
Komentarz